Το ιατρείο

Το ιατρείο

Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό τόπο του οδοντιατρείου μας.

Το οδοντιατρείο λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2010 στην περιοχή του Γέρακα Αττικής. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ενήλικες και στοχεύουν στην φροντίδα και προαγωγή της υγείας της στοματικής σας κοιλότητας. Η λειτουργική αποκατάσταση του στοματογναθικού συστήματος , η έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση φλεγμονωδών παθήσεων, των δοντιών και του περιοδοντίου, η αισθητική σχεδίαση και αποκατάσταση του χαμόγελου και η εξασφάλιση του ανώδυνου των θεραπειών αποτελούν το ευρύτερο πεδίο της κλινικής μας πράξης, που σκοπό έχει να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής σας.

Σας υποδεχόμαστε σε έναν καινούριο σύγχρονο και άνετο χώρο, όπου τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής και αποστείρωσης.

[slideshow_deploy id=’76’]  

H σύγχρονη οδοντιατρική δεν υφίσταται χωρίς τη συμμετοχή της τεχνολογίας. Για το λόγο αυτό, έχουμε στη διάθεσή μας συσκευές, μηχανήματα ( ψηφιακή ακτινογραφία, ενδοστοματική κάμερα, συσκευή υπερήχων, εντοπιστής ακρορριζίου κ.α.) και υλικά κορυφαίων εταιριών του εξωτερικού, που σε συνδυασμό με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών εξασφαλίζουν την άρτια αντιμετώπιση και θεραπεία των ασθενών μας.

Σεβόμαστε τον χρόνο σας και είμαστε απόλυτα συνεπείς στα προκαθορισμένα ραντεβού μας.